Turkey Trip


Assalamualaikum W.B.T tuan-tuan dan puan-puan yang sudi hadir ke blog ini.Oraiitt,sebenarnya beberapa hari yang lepas aku and the geng pi bercuti kat Turkey sempena winter break..

Bersama dengan itu,aku nak bercerita la sedikit pasal percutian kiteorang,sebenarnya memang terbaik.Waww!! Turkey terbaik la,budaya orang Turkey nie lebih kurang macam mat salleh pon ade dan kat Turkey nie banyak tempat peninggalan sejarah.

Sebenarnya kiteorang dah lama rancang percutian ke Turkey dan alhamdulillah dapat juga pergi Turkey dan kalau korang tak datang Turkey rugi la.

(seriusly memang tak ada modal langsung nak update blog buat masa ini,so kalau huraian kat atas macam merapu sikit maaf la yok..nanti la ada masa aku bercerita lebih detail pasal Turkey nie.haha)

tengok2 la gambar kiteorang kat bawah :D






6 ulasan:

  1. Follow untuh menambah kenalan. Sronok jln2 tempat org

    BalasPadam
  2. lawa lawa gambar,jeles pulak tgk ;)

    BalasPadam
  3. Jauh perjalanan luas pemandangan.... bestnye... wootwoot2

    BalasPadam
  4. turkey..perh menarik tu..
    tunggu next entry nak tgok apa yg mnerik ada kat sana bro :P

    BalasPadam
  5. Bestnya.. akan datang ke sana InsyaAllah

    BalasPadam
  6. Советую: русские проститутки xxx5.xxx

    Нежная ласковая, приеду или приглашу в гости для провидения приятного времени Об одном следует говорить, о другом - молчать

    BalasPadam

KOMEN